top of page

Beatboxen

Samen een nieuwe uitdaging aan gaan? Op zoek naar een leuke workshop, optreden, of het (door)ontwikkelen van je eigen beatboxstijl? Ik neem je graag mee in de wereld van het beatboxen, met de juiste beats voor jou. 

DSC01742.jpg

Wat ik doe

Beatboxen is super veelzijdig. Met je mond combineer je namelijk geluiden van dingen en instrumenten tot unieke muziek. Dat maakt het ook meteen heel vrij en onafhankelijk van een muziekinstrument, want dat ben je zelf!

Ik deel mijn passie dan ook graag met anderen. Zo bied ik interactieve workshops aan - ook leuk als teambuilding -, geef ik verrassende shows met dansbare muziek en leer ik beatboxen aan jong en oud met mijn privélessen. Lees hieronder meer over mijn aanbod en aanpak.

"Fijne, persoonlijke manier van lesgeven. Easygoing en een goede beatboxer."

Michiel, 53 jaar

DSC01732.jpg

Workshops

Beatboxen leren met een groep? Dat kan! Mijn workshops introduceren beatboxen (de basisgeluiden) en leren jullie nog extra geluiden en trucjes aan. Er is veel interactie binnen de workshop, waarin we samen werken aan eigen ritmes en beats. 

 

Voor wie?

De workshops zijn gericht op bedrijven als leuke teambuilding activiteit of voor kinderen vanaf 7 jaar. Door samen uit je comfortzone te stappen leren jullie elkaar ook beter kennen, en hebben jullie er gelijk een toffe nieuwe hobby bij! 

Meer weten over prijzen of beschikbaarheid? Neem dan vooral contact met mij op!

Optredens

Beatboxen brengt een extra wauw-factor naar elk evenement. Ik maak er graag een diverse, verrassende en ook vooral interactieve show van met veel verschillende muziekstijlen en remixes van herkenbare nummers. Mijn stijl is elektronisch, zoals techno en drum & bass, met een Middle-Eastern touch.

 

Zo heb ik al in Paradiso gestaan en op de Paradigm en Madness festivals. 

Voor wat?

Waar jij nu een artiest voor zoekt natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan festivals, feesten, concerten en openingsevenementen.

Meer weten over prijzen of beschikbaarheid? Neem dan vooral contact met mij op!

Prijzen

 

Proefles (30 minuten)     

 

Lessen van 30 minuten
Per les               
5 lessen           
10 lessen          


Lessen van 45 minuten
Per les            
5 lessen          
10 lessen       

 

€15

 

 

€30

€140

€270

 


€45
€190
€360

 7,5%
10%
15%
20%

Korting

Lessen

Breng jouw beatbox skills naar een hoger niveau, met privélessen gericht op wat jíj wilt leren en werkende vanuit jouw ervaring. Beginner of niet, ik help je graag verder op weg. 

 

Tijdens de lessen doorlopen we de basisgeluiden, ritmes voor verschillende genres en specifieke geluiden die jij tof vindt. Van geluiden zoals een waterdruppel en trompet tot liprolls, inward bass of een vocal scratch, samen werken we aan jouw unieke stijl!

Als leuke extra krijg je na elke les mijn eigen tutorial(s) toegestuurd van de geluiden en ritmes die we tijdens de les hebben geoefend. Zo kan je de uitleg altijd weer terug bekijken. 

Woon je niet dichtbij Zwolle? Dat is natuurlijk geen probleem, ik kan de lessen fysiek én online geven. 

Voor wie?

Voor iedereen - vanaf 7 jaar - die hun vrije tijd (straks) volbeatboxen.

Ik ben ook te vinden als ervaren en geverifieerde leraar op het platform superprof.

DSC01732_edited.jpg
bottom of page